Massasjestoler

Vi er forhandler for tre av verdens ledende produsenter av massasjestoler. Massasjestoler fra Inada Medical er markedsleder i bedriftsmarkedet og er blitt kåret til "best i test" av HMS-magasinet.

Massasjestol
     
Family Inada har arbeidet med design og bygging av terapeutisk massasjeutstyr for hjem og til profesjonelt bruk, siden selskapet ble etablert i 1962. Vi tror på viktigheten av akupressur-massasje for å forbedre vår helse. Våre massasjestoler kan bli en integrert del av alles forebyggende helsearbeid.

 
Verdens største produsent av massasjestoler til det private marked. Anerkjent teknologi som er utarbeidet i samarbeid med World Federation of Chiropractic. En Human Touch massasjestol simulerer bevegelsen til en manuell terapeut.

 
Sanyo massasjestoler har unike funksjoner som sensorstyring og diagnoseprogram som kartlegger stive muskler og gir massasje tilpasset ditt behov.

 
Vurderer du og din bedrift å gå til anskaffelse av massasjestol? Vi er så sikre på våre produkter at vi tilbyr bedrifter og institusjoner å teste en massasjestol en periode helt uten forpliktelser.