Inada Medical Robostic 3D

Inada Robostic massasjestol, kåret til BEST I TEST i HMS magasinet. En ny generasjon massasjestoler som masserer tredimensjonalt og kan bidra til redusert sykefravær.
Spesifikasjoner:

Massasjestolen Inada Medical Robostic er det ypperste man kan finne av teknologi i en massasjestol. Enten du lar et av de nøye utviklede og sammensatte automatiske programmene gjøre all jobben for deg, eller om du selv velger å finjustere massasjen med den nye joysticken.
Blant mulighetene du har ved automatisk program, inngår også en 3D justering av styrken i alle områdene av kroppen. Skulle du ønske en kraftig dypmuskulær massajse, er det bare å trykke på en knapp, så øker roboten presset mot musklene, det samme gjør du hvis du ønsker en mildere behandling.
Det aller beste tilpassede programmet får du derimot gjennom den revolusjonerende joysticken. (Robostic) Den tillater deg å velge med millimeterpresisjon hvor på ryggen massasjen skal foregå til enhver tid, og med like stor nøyaktighet kan du variere kraften i massasjen.
Dette er en stol som knapt kan forklares, den må oppleves.

Pris eks. mva. 59.990,-

Leasing fra kr 1.253,- pr. mnd.

Tekniske spesifikasjoner

Massasjestol Inada Medical Robostic brosjyre

Massasjestol Inada Medical Robostic brukerveiledning