Utleie av solarium

Mida Sol AS og Velvære-Grossisten as tilbyr langtidsleie av solarium. Selskapet er eier og deleier i mer enn 1300 solarier som er utleid til solsentre, treningssentre, institusjoner og arbeidplasser på land og offshore.
Spesifikasjoner:

Utleie til solsentre med flere solsenger:

Når du skal starte solsenter er du gjerne usikker på hvor mange solarium, og hvilke modeller du bør ha. Vi kan uforpliktende gjøre en rask konkurranseanalyse i ditt nærområde og foreslå antall og modellvalg.

Vi kan tilby deg samarbeidsavtaler hvor du leier solarium av ulike modeller av oss. Det riktige antall av hver modell tilpasses fortløpende etter åpningen i henhold til hva kundene ønsker. Du kan også få opsjon på å kjøpe ut solariene etter en bestemt tid. Vi er med deg og prosjekterer riktig innredning, strøm, ventilasjon og samarbeider om økonomisk drift. Hvis du starter med minimum fem solarier kan du velge å innrede etter vårt Sun2 konsept som er uten avgifter til leverandør - se http://www.sun2.se/

Du driver kanskje allerede et solsenter, men ønsker å prøve et eller flere av våre solarium. Da kan vi også tilby deg leie for å se om våre modeller kan øke solsenterets inntjening.

Utleie av en eller få solarium:

Vi leier ut solarium på langtidsleie til alle som ønsker det. Leieprisene varierer i forhold til type solarium, leiens varighet, om dere ønsker å ta rørbytte og nødvendig service selv, eller om dere ønsker at vi skal gjøre det. Solsengene leveres med betalingsautomat eller fast månedsleie. Service får du gjennom Norges eneste forhandler- og servicenett innen solariumbransjen.

NB: Kun langtidsleie 3-6 år.

Kontakt post@mida.no